Počinje za
0
Days
0
Hours
0
Mins
0
Secs

Vesti

Prodajna mesta ulaznica za koncerte

Sve o ulaznicama za Indirekt koncerte!

 

  1. Ulaz na Indirekt konferenciju koja se dešava u prostoru Beogradskog Marketa je SLOBODAN ali je potrebna registracija na https://www.eventbrite.com/e/indirekt-showcase-conference-registration-64496164765
  2. Ulaz za koncerte u klubu SPRAT je SLOBODAN
  3. Ulaznice za koncert Bojane Vunturišević + Frau Casio & Decay + The Bluebay Foxes u klubu Elektropionir iznose 800 dinara i možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets.rs, online na https://www.tickets.rs/program/bojana-vunturisevic-frau-casio-decay-the-bluebay-foxes-1332 kao i pub Šikarica (Skadarska 22), Felix Shop TC Sremska, Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploca Beograd (Cetinjska 15) i Leila Records (Gospodar Jevremova 6) 
  1. Karte za koncert Marčelo i Napeti kvintet u Božidarcu iznose 800 RSD i prodaju se na blagajni Božidarca kao i pub Šikarica (Skadarska 22), Felix Shop TC Sremska, Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploca Beograd (Cetinjska 15) i Leila Records (Gospodar Jevremova 6)
  2. Koncerti u klubu Knap 2. oktobra u ovkiru Menart Label Night su besplatni
  3. Karte za koncerte u klubu Knap 3. oktobra - Dvestadvojka predstavlja: d r a m / Strah / Skeemers / Turisti – koštaju 350 dinara u pretprodaji i prodaju se u klubu kao i pub Šikarica (Skadarska 22), Felix Shop TC Sremska, Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploca Beograd (Cetinjska 15) i Leila Records (Gospodar Jevremova 6)
  4. Karte za koncerte u klubu Knap 4. oktobra - RAMPA / Paper Animals / Ksenija Kuljača / Šajzerbiterlemon – koštaju 350 dinara u pretprodaji i prodaju se u klubu kao i pub Šikarica (Skadarska 22), Felix Shop TC Sremska, Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploca Beograd (Cetinjska 15) i Leila Records (Gospodar Jevremova 6)
  5. Karte za koncert Ana and The Changes u Domu omladine nalaze se u prodaji na blagajni Doma omladine i možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets.rs, online na https://www.tickets.rs/program/ana-the-changes-1220

  6. Karte za koncert Porto Morto + Ljubičice + Moussaka + Glib po ceni od 600 dinara u pretprodaji nalaze se na svim prodajnim mestima Tickets.rs, online na https://www.tickets.rs/program/porto-morto-ljubicice-moussaka-glib-1293 kao i pub Šikarica (Skadarska 22), Felix Shop TC Sremska, Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploca Beograd (Cetinjska 15) i Leila Records (Gospodar Jevremova 6)

Streaming Partner