Počinje za
0
Days
0
Hours
0
Mins
0
Secs

Vesti

Xplore Music corner na Indirekt festivalu

Xplore Music na Indirekt Konferenciji!

Xplore music je nova streaming aplikacija, koja vam omogućava da slušate svoju omiljenu muziku bilo kad i bilo gde, ali i savršeno mesto za networking na Indirekt festivalu. U Xplore Music networking corneru očekuje vas druženje sa predavačima posebne programske celine: upoznavanje sa novinarima, upoznavanje sa izdavačima i upoznavanje sa organizatorima muzičkih festivala i koncerata iz regiona.

Chill zona - U pauzi između predavanja, diskusija i radionica, svratite na odmor i zavalite se u jedan od lejzi begova. Zvuči dobro? Zvučaće (bukvalno) još bolje ako iskoristite ovu priliku da isprobate Xplore Music na posebnim touchscreen panelima!

Work zona - Niste mogli da ostavite posao nekom drugom? Nema problema. Kad god zatreba, svratite u poslovnu zonu, gde možete na miru da završite obaveze. Sve će ići lakše uz muziku, pa tako Xplore Music možete da isprobate i ovde, u web verziji.

Business zona - Pronađite pravi ritam za razvoj svog poslovanja! Osim što ćete upoznati veoma zanimljive ljude iz sveta muzike na raznovrsnim radionicama, kao i kroz speed dating sa izvođačima i predavačima, u biznis zoni očekuju vas i Xplore Music Vip telefoni i slušalice za isprobavanje aplikacije.

Xplore Music je dostupan kao mobilna i desktop verzija, u online i offline režimu, i trenutno sarađuje sa više od 50 različitih izdavačkih kuća, a nudi više od 30 miliona pesama, uključujući Sony Music, Universal Music i Warner katalog, preko 11.000 radio stanica i oko 400 oficijelnih plejlista i različitih žanrova!

Aplikacija je namenjena korisnicima Vip mobilne mreže i dostupna za preuzimanje putem Android ili iOS platforme.

Muzika nikad ne prestaje uz Xplore Music!

Streaming Partner